Troubleyn stopt ermee…

Komt het door de willekeur van de scheidsrechters of juist de voorkeur van lijnrechters. Is het te wijten aan het buitenspel gezet worden of buiten het spel om gaan. Heeft het te maken met ongestraft tackelen langs achter, boven de knie, of zelfs slaan onder de gordel…

Initieel was er natuurlijk al het stoppen van de Soapband in 2002 dat er voor zorgde dat deze voetbaltruitjes niet meer met gezonde regelmaat uit de kast kwamen. Maar ze dragen wel een unieke entertainmentgeschiedenis met zich mee en zijn nog in prima staat. Dus wil ik ze graag wegschenken voor een appel en een ei aan een ploeg (kleuren blauw wit bijvoorbeeld) die kousen, shortjes en shirts voor junioren of senioren van doen hebben.

Een appel en een ei betekent in Dieter Troubleyn- jargon: wie het meeste biedt (aan het Kinderkankerfonds) mag sportieve hoogdagen beleven met deze shirts waarin Vlaamse showbizzgrootheden als Geert Hunaerts, Peter van de Velde, Tania Kloek, Sam Gooris, Peter ‘Samson’ Thyssen, Gunther Levi, Davy Gilles, David Michiels, Erik Van Looy en Marc Coessens gezwoegd, gezweten en gestonken hebben. (Ondertussen wel gewassen.) Ikzelf heb er natuurlijk ook in gespeeld, maar ik ben proper van mijn eigen.

Dieter

Comments are closed.