Zeg, geef mij eens een verjaardagscadeau!

Hartelijk dank voor jullie lieve verjaardagswensen. Maar ik heb zelf toch ook nog een wens. Ik hoop dat ieder van jullie die, vandaag nog, wil inwilligen. Als mijn laat verjaardagscadeautje, zeg maar.

Ik heb deze week besloten om voortaan, heel concreet, met mijn creatieve talent bij te dragen aan het geluk van anderen. En ik heb daar wat hulp bij nodig.

Het is heel simpel, surf naar http://itunes.apple.com/be/album/voorbij-de-bierkaai/id439716311?l=nl en download het nummer ‘Overkant’ dat ik samen met Kristien Hemmerechts maakte. Ik schenk de opbrengst van die verkoop aan de vzw Help Mij. Deze mensen proberen op een sympathieke manier andere mensen te helpen en te behoeden voor depressie.

Niet voor mij dus, want ik ben een perfect gelukkig mens, maar ik ben de laatste tijd weer nèt iets te veel geconfronteerd geworden met mensen die wel worstelen met simpelweg gelukkig zijn. Met jammer genoeg tragische gevolgen.

En België is wereldkampioen in die tragische gevolgen! Daar wil ik mee iets tegen doen.

De vzw Help Mij kan een verschil maken.

Het nummer ‘OVERKANT’ kan mensen aan het denken zetten, dat er weldegelijk een alternatief is.

Ik ga er vanuit dat je me die €  0,99- dus gunt, zeker als ik die mede in jouw naam kan overhandigen aan de vzw.

Als je me je iTunes bewijsje stuurt, wil ik je graag nog een extraatje bezorgen, als dank. (en kan ik meteen zien, of ik overtuigend genoeg was voor nog geen 1 Euro 😉 )

Dieter, 42

Comments are closed.