Kristien Hemmerechts en andere dingen die u wel eens gemist kan hebben…

Afgelopen week speelde Dieter Troubleyn een akoestisch concertje op de boekenbeurs. De zaal zat afgeladen vol met nieuwsgierige mensen. En die kwamen niet bedrogen uit. Omdat de songs van de nog steeds doodgezwegen CD VOORBIJ DE BIERKAAI aan elkaar werden gelinkt met fragmentarische stukjes, voorgelezen uit het boek, hing er al snel een serene doch electrische geladenheid in de lucht. De magie was compleet met de komst van Kristien Hemmerechts. De succesvolle schrijfster heeft immers fragmenten uit haar literaire werk ‘De dood heeft mij een aanzoek gedaan’ verwerkt in het bestaande nummer ‘Overkant’ van Dieter’s CD. En dat kwam ze nu eventjes ‘live’ overdoen!

De echte journalisten, die hier met een beetje nuance, intelligentie en inzicht een mooie reportage van hadden kunnen maken (of uiteindelijk een integer stuk over boek en CD) hebben we spijtig genoeg niet gezien. Die waren misschien de Story nog aan het lezen…

In het Sabam magazine hebben ze dan weer hun best gedaan om een mooi verslag te maken van een ander fijn concert en gespreksmoment een paar weken geleden.  Kijk maar op de media-pagina van deze site.

Nu zondag 6 november doet Dieter het nog eens dunnetjes over op de boekenbeurs. Om 14u krijgt u op de stand van WPG in zaal 4 een akoestisch mini-concertje en daarna de kans voor een praatje met de schrijver/zanger/acteur.

Comments are closed.